Doelen en resultaten

Doelen:

Het realiseren van een energieneutrale regio Alblasserwaard Vijfheerenlanden.

Resultaten:

  • 125 ondernemers actief in de 5 energieconvenanten
  • Zie onder de kopjes van de verschillende werkgroepen
  • Elk jaar een nieuw energie-initiatief
  • Start Convenant Energie neutraal
  • Netwerkbijeenkomsten en delen van kennis

Op dit moment is er geen aparte werkgroep Energie meer.Energiethema's worden op dit moment behartigd in de andere werkgroepen zoals Bouwen&Wonen en Circulaire Economie. De ondernemers van de 5 energieconvenanten werken uiteraard gestaag verder aan hun ambities, maar daar hebben ze BlauwZaam niet langer voor nodig. Zodra het bestuur van BlauwZaam echt een nieuw thema vindt binnen de energietransitie zal zij daarvoor een werkgroep oprichten. 

Mocht u dus hierover ideeën hebben neem contact op. 

Gratis gebruik Milieubarometer voor bedrijven uit de regio gemeenten

Bedrijven uit de gemeente Molenwaard, gemeente Leerdam, gemeente Zederik, gemeente Gorinchem en de gemeente Giessenlanden  kunnen gratis gebruik maken van de Milieubarometer. Met grote dank daarvoor aan de gemeenten!

Klik op deze link om naar de Milieubarometer te gaan.

Blauwzaam heeft afgelopen jaren 125 ondernemers gestimuleerd te werken aan besparingen en opwekken van hernieuwbare energie. In groepen van 25 ondernemers werkten we in drie jaar gezamenlijk aan de pijlers van een energieconvenant. De resultaten, doelen, ambities en de deelnemende partijen vindt u onder het kopje gerealiseerde projecten

Contact

Wilt u meer weten over de Energieconvenanten of heeft u interesse deel te nemen in de nog op te richten werkgroep neem dan contact op met Rolia Wiggelinkhuijsen via mail info@blauwzaam.nl . 

Laatste Nieuws