BLAUWZAAM SYMPOSIUM V

"THE POWER OF PEOPLE"

Donderdag 8 oktober 2015

Het thema van het Symposium V was:
DUURZAAM OMGAAN MET JE MENSEN
VERBETERT INZETBAARHEID
EN TEVREDENHEID…
… van twee kanten!

Werken.

Kan het anders, beter? Zonder al teveel regels?
In rollen die leuk en uitdagend zijn?
Met leiders die medewerkers vertrouwen, en andersom?
In organisaties die zichzelf continu ontwikkelen?
Waar mensen volop waardering krijgen?
Ja, dat kan…

...zo schrijft Michiel Schoemaker.

Hij is één van de docenten van het AOG School of Management die ons tijdens het BlauwZaam Symposium V gaat leren wat verwacht wordt van moderne managers… en wat u terug krijgt van moderne medewerkers.

En Mirjam Sterk leert u omgaan met mensen en de toekomst.

Mirjam Sterk werd in april 2013 de nieuwe 'ambassadeur jeugdwerkloosheid'. Als ambassadeur speelt ze een bemiddelende rol bij het terugdringen van de jeugdwerkloosheid, die door de crisis is opgelopen tot 15 procent.

Een Symposium waar de deelnemers veel leerden over de kracht van mensen dankzij het gevarieerde aanbod onderwerpen.

  • Van gezondheid tot wetgeving.
  • Van inzetbaarheid tot financiële zekerheid.
  • Van mentale weerbaarheid tot klanttevredenheid.
  • En vooral over de toekomst. Hoe bereiden wij ons daar op voor? Hoe bereidt het onderwijs haar leerlingen daar op voor? Hoe bereiden onze mensen zich daar op voor?

Door gezonder te leven!

Inderdaad, ook dat hoort bij Duurzaam Personeelsbeleid. Daarom is de organisatie van het Symposium blij dat het multifunctionele centrum De Schildkamp in Asperen dat jaar onze gastheer wilde zijn. Dit centrum is bij uitstek geschikt om evenementen op te zetten die uw medewerkers en -sters leren, stimuleren, motiveren en laten presteren met alle fysieke mogelijkheden die nodig zijn. Zalen, theater, hotelkamers, fitness, sportzalen, presentatiemogelijkheden, restaurant, bootcamp… Op meer dan 6.000 m2!

Toonaangevende sprekers!

Het plenaire programma bood een interessante line-up aan sprekers, geheel passend bij het thema en met Jan van Heukelum als dagvoorziter! 

Inspirerende workshops!

In het middendeel van het programma werd een zeer gevarieerd aanbod aan workshops aangeboden waarin 'power to the people' volop de aandacht kreeg! Deze sessies werden ingevuld door de diverse partners waaronder Gemeente Molenwaard, Montapacking/Hokra, Deltamilk, AON, Hoek&Blok, ProMissie en Oasen.

Met Stip naar Werk! Ook op het Symposium

Ondernemers, overheid en particulieren kunnen bij De Stip terecht voor alle diensten die uitkeringen voorkomen en beëindigen. De unieke werkwijze van De Stip garandeert daarbij Winst voor Iedereen.

Tijdens het Symposium presenteerde De Stip haar Amerikaanse Schoolbus die als unieke trainingslocatie fungeert.