Zon & Zo steunt BlauwZaam Fonds bij de opening van hun nieuwe pand

 

Zon & Zo Duurzame Oplossingen vestigt zich in de Alblasserwaard

Geen cadeaus bij de opening maar een donatie in BlauwZaamfonds

Het is een Nederlandse gewoonte om cadeautjes mee te nemen naar een opening. Wij zouden het heel fijn vinden wanneer u in de plaats daarvan een donatie doet aan de stichting BlauwZaam. Zon & Zo duurzame oplossing steunt Stichting BlauwZaam voor een duurzame toekomst in de Alblasserwaard en de Vijfheerenlanden, voor meer informatie ga naar www.blauwzaam.nl

U kunt uw donatie overmaken op rekeningnummer. 1573.06.666 ten name van het BlauwZaam fonds van de Stichting BlauwZaam te Groot-Ammers. De stichting heeft een ANBI status. Donaties, giften en legaten worden gebruikt voor algemene stimulering en ontwikkeling van de activiteiten van BlauwZaam.

Nieuw pand in Alblasserdam

Na een lange zoektocht hebben we in Alblasserdam een prachtig pand gevonden dat helemaal aan onze wensen en eisen voldoet. Een bedrijfsruimte met een ruim kantoor en presentatie ruimtes en natuurlijk wordt ons kantoor geheel energie neutraal. We gaan zelf alle energie opwekken die we verbruiken. Het wordt een voorbeeld van ons werk en toont vele facetten van wat wij te bieden hebben.

Zon & Zo Duurzame Oplossingen biedt haar diensten aan particulieren, bedrijven en ondernemers thuis, gemeenten, stichtingen, verenigingen enz. Wij helpen hen met het bereiken van hun Duurzame doelstellingen dus het beperken van hun CO2 Footprint.

Op dit moment zijn we druk bezig om aanpassingen te maken in en rond het pand. Natuurlijk installeren wij verschillende soorten zonnepanelen en collectoren op het dak er overal Led verlichting en we gebruiken de opgewekte energie ook om ons pand te verwarmen. In onze showroom en presentatieruimte kunnen wij onze klanten alles laten zien en het een en ander demonstreren.

De verhuizing staat in de planning voor 17 juni.

De officiële opening staat in de planning voor vrijdag 6 september 2013. Tussen 15.00 uur en 18.00 uur bent u van harte welkom om deze heugelijke gebeurtenis met ons te vieren met een hapje en een drankje en om te kijken hoe wij onze eigen energie opwekken en deze energie gebruiken.

Dus reserveer de datum nu al vast in uw agenda, voor meer informatie ga naar www.zon-en-zo.nl .

 

Zon & Zo voor al uw duurzame oplossingen! Dáár staan we voor!

Wat is de beste plaats om ons bedrijf te vestigen? Waar zijn de meeste van onze klanten gevestigd? In welk gebied installeren we de meeste duurzame oplossingen zoals led verlichting en zonne-energie? Vanuit welke locatie kunnen wij onze klanten en franchisenemers het beste en het snelst bedienen? Wat is er beschikbaar?

 

 

 

 

 

Dit zijn vragen die vele ondernemers zich afvragen. Ook wij liepen daar tegen aan want we zijn al enige tijd op zoek naar een geschikte locatie voor onze hoofdvestiging. 

Onze zoektocht langs verschillende locaties is beloond. We hebben onze droomlocatie en pand in Alblasserdam gevonden, 2 minuten van de A15 en 5 minuten van de A16. Een locatie waarbij een groot deel van onze klantenkring zich binnen een straal van 40 kilometer (hemelsbreed) van Alblasserdam bevindt. Natuurlijk hebben wij ook de montageteams in Lisse en Elp (Drenthe) en hebben we adviseurs op diverse locaties door het land.

We hebben in Alblasserdam een prachtig pand gevonden dat helemaal aan onze wensen en eisen voldoet. Een bedrijfsruimte met een ruim kantoor en presentatie ruimtes en natuurlijk wordt ons kantoor geheel energie neutraal. We gaan zelf alle energie opwekken die we verbruiken. Het wordt een voorbeeld van ons werk en toont vele facetten van wat wij te bieden hebben. Een voorbeeld voor onze klanten, zowel voor de particulier als voor op het werk.

Zon & Zo Duurzame Oplossingen biedt haar diensten aan particulieren, bedrijven en ondernemers thuis, gemeenten, stichtingen, verenigingen enz. Wij helpen hen met het bereiken van hun Duurzame doelstellingen dus het beperken van hun Co2 Footprint.

Op dit moment zijn we druk bezig om aanpassingen te maken in en rond het pand. Natuurlijk installeren wij verschillende soorten zonnepanelen en collectoren op het dak er overal Led verlichting en we gebruiken de opgewekte energie ook om ons pand te verwarmen. We passen onze eigen producten toe, want dit pand is gelijk ons visitekaartje en het visitekaartje van de fabrikanten waar we mee samen werken; in onze showroom en presentatieruimte kunnen wij onze klanten laten zien en het een en ander demonstreren.

De verhuizing staat in de planning voor 17 juni.

De officiële opening staat in de planning voor vrijdag 6 september 2013. Tussen 15.00 uur en 18.00 uur bent u van harte welkom om deze heugelijke gebeurtenis met ons te vieren met een hapje en een drankje en om te kijken hoe wij onze eigen energie opwekken en deze energie gebruiken. 

Dus reserveer de datum nu al vast in uw agenda.

Het is een Nederlandse gewoonte om cadeautjes mee te nemen naar een opening. Wij zouden het heel fijn vinden wanneer u in de plaats daarvan een donatie doet aan de stichting BlauwZaam. Zon & Zo duurzame oplossing steunt Stichting BlauwZaam voor een duurzame toekomst in de Alblasserwaard en Vijfheerenlanden, voor meer informatie ga naar www.blauwzaam.nl

U kunt uw donatie overmaken op rekeningnummer 1573.06.666 ten name van het BlauwZaam fonds van de Stichting BlauwZaam te Groot-Ammers. De stichting heeft een ANBI status. Donaties, giften en legaten worden gebruikt voor algemene stimulering en ontwikkeling van de activiteiten van BlauwZaam.

Zon & Zo voor al uw duurzame oplossingen! Dáár staan we voor!

Zon & Zo wordt lid van Energieconvenant 3

 

Zon & zo opent nieuwe vestiging in Alblasserdam

Datum:

 6 september

Tijd:

 van 15.00 - 18.00 uur

Plaats:

  van Hennaertweg 13, 2952 CA Alblasserdam

Type: 

opening nieuw pand

Meer informatie:

Klik hier voor de Flyer!