VANUIT GEDREVENHEID

Ralph Klaare is een gepassioneerde horecaondernemer. 52 jaren jong en trotse gehuwde vader van 6 kids. Horeca is mensenwerk en dat maakt het werk elke dag weer spannend en vernieuwend. De stap richting duurzaamheid is dan ook klein. Duurzaamheid is gewoon doen! Is zijn motto. Voordat Ralph in Asperen neerstreek heeft hij een Landgoed in Doorn geheel verduurzaamd met spraakmakende innovaties. Daarnaast is hij de initiatiefnemer geweest van duurzaam vervoer d.m.v. biogas busjes van station naar de conferentiecentra in de regio.(www.ikresigroen.nl)

Vanuit de gedachte van rentmeesterschap en iets na te laten voor je nakomelingen in plaats van op te maken is duurzaamheid niet meer weg te denken uit zijn bedrijfsvoering. Op dit moment staat gezien alle ontwikkelingen de P van People centraal. Zo zijn er diverse trajecten gestart met langdurig werkelozen en hebben mensen met afstand tot de arbeidsmarkt een plekje gekregen in De Schildkamp. De Schildlkamp is dan ook partner van De Normaalste Zaak.

DE SCHILDKAMP

De Schildkamp is al sinds jaar en dag voor vele bedrijven, instellingen en opleidingsinstituten een vaste locatie voor vergaderingen, trainingen, congressen, teambuilding, bedrijfssporttoernooien en bedrijfsfeesten. De Schildkamp biedt naast een groene en waterrijke omgeving werkelijk alles om zakelijke bijeenkomsten tot een succes te maken. Naast een breed scala aan vergaderzalen en een congresruimte met state-of-the-art audio en visuele hulpmiddelen, biedt De Schildkamp 1 op 1 spreekkamers, 64 hotelkamers, 2 restaurants, een café, bowlingbaan en in- en outdoor sportfaciliteiten. In 2014 zijn alle vergaderruimtes vernieuwd en ligt de focus met name op de zakelijke markt.

De Schildkamp beschikt over meer dan 10 zalen met elk een eigen capaciteit en uitstraling. De inwendige mens wordt versterkt vanuit een specialiteitenrestaurant, een grand café met lounge en een grillrestaurant. Daarnaast biedt De Schildkamp een aantal speciale faciliteiten zoals een sporthal, bowlingbanen, een spelletjesruimte met oud-Hollandse spelen en een naastgelegen Healthcenter. Kortom: alles onder één dak voor een geslaagd evenement gericht op duurzaam omgaan met je personeel!