Nudge, het grootste duurzame netwerk van Nederland

De stichting Blauwzaam is één van de 25 uitgenodigde bedrijven om op 21 maart mee te aftrap te doen aan een Nudge activiteit en zich aan te sluiten bij hun netwerk.

Nudge, het grootste duurzame netwerk van Nederland met meer dan 17.000 mensen en nog steeds groeiende, start met een lokaal duurzaam bedrijvennetwerk in de Drechtsteden. Dit n.a.v. het succes van het landelijke netwerk, waar o.a. de bedrijven ING, TU Delft, Microsoft, Alliander en InterfaceFLOR lid van zijn.

De missie van Nudge is om vanuit een consumentenplatform een duurzame samenleving te bevorderen door mensen en initiatieven te verbinden, (en deze laatste) te versterken en te versnellen. Het Nudge Local Business Network is bedoeld om deze missie nader vorm en inhoud te geven.
Om dit te realiseren zullen we onder meer verrassende bijeenkomsten organiseren waar de leden van het Nudge Local Business Network elkaar ontmoeten om informatie uit te wisselen, duurzame dilemma’s te behandelen en samenwerkingsverbanden aan te gaan. Een exclusief netwerk met beslissers die een unieke samenstelling vormen vanuit verschillende achtergronden.

De feiten van het lidmaatschap op een rij:
- Deelname aan bovenstaande ‘Nudge Bijeenkomsten’, minimaal 6 per jaar
- Deelname aan NudgeLive, een jaarlijks landelijk event
- Membership Linkedin Group Nudge Business Network
- ‘Right of first refusal’ om te participeren in ‘Nudge Projecten’

Meedoen, want:

  • Omvangrijk landelijk netwerk
  • Door kleinschaligheid en opzet van bijeenkomsten gelegenheid om diepgaand in te gaan op duurzame thema's
  • Brancheoverstijdende samenwerking en verbinden van niet voor de hand liggende initiatieven en bedrijven.

 

Woensdagavond 21 maart vindt de eerste bijeenkomst plaats bij een van de deelnemende bedrijven waar 25 mensen op uitnodiging aan zullen deelnemen (namens BlauwZaam neemt Rolia Wiggelinkhuizen deel). Details van de avond volgen nog. Tijdens deze bijeenkomst kunt u vrijblijvend kennismaken met dit netwerk.

Thirza Monster & Remco Verkerk
06-28446512

Namens Jan van Betten, Nudge B.V.
www.nudge.nl

 

 

Nudge BV, Bloemendaalseweg 236b, 2051 GM, Overveen.

KVK: 51351935, BTW: NL823234010B01, Friesland Bank: 29.01.25.162

IBAN NL75FRBK0290125162, BIC FRBKNL2L

 

 

 

Datum:

21 maart 2012

Tijd:

?

Plaats:

?