Bijeenkomst werkgroep Tansport & Logistiek over duurzame transportontwikkelingen in samenwerking met transferium in Alblasserdam

De werkgroep transport en logistiek gaat in gesprek met BCTN om te spreken over een mogelijk nieuw initiatief en samenwerking tussen regionale transporteurs en de haven/ transferium van Alblasserdam. 

Het doel van dit transferium is om een koppeling te maken tussen vrachtwagentransport en binnenvaart om zodoende transportpieken op te vangen, de filedruk te verminderen en een efficiënter trucktransport te realiseren. 

BCTN (Binnenlandse Container Terminal Nederland)is bezig met het onderzoeken van nieuwe combinaties van weg- en watertransport. 

Met de aanwezige ondernemers wil BCTN graag kennis- en ideeën uitwisselen over wat dit kan betekenen voor onze regio en hoe we met elkaar hierop kunnen inspelen. 

 

Meer over BCTN Alblaserdam 

 

 

 

 

 

 

 

Werkgroep Transport en Logistiek ontmoet

 

Datum:            30 juni 2015

Tijd:        

19:15 uur          inloop/koffie

19:30 uur          start/kennismaking

19:45 uur          presentatie BCTN met aansluitend de mogelijkheid vragen te                         stellen en te kijken hoe de regionale ondernemers hierop                               kunnen of moeten inspelen?

21:30 uur          afronding/informeel

Plaats:             Streekcentrum, Wilgenweg 3, Groot Ammers