Sportieve actie van EM Kantoorsystemen

- Gorinchem, 21 april 2016 -
- door Kok Geelen -


Op de beurs raakte ik in gesprek met Ronald Rietveld. Niet dat ik op dat moment wist wie Ronald is, maar dat veranderde snel. Na enkele minuten schoof hij een A4-tje mijn kant uit en toen begreep ik meer. “Ohhh, jij bent EM Kantoorsystemen. Dat is leuk. Ik doe het een en ander voor BlauwZaam en daar ben jij partner van en je doet mee aan het Energieconvenant III.”

Dan ga je verder in gesprek en leer je meer over deze BlauwZame ondernemer. EM Kantoorsystemen is totaalleverancier van kantoorartikelen en met totaal bedoel ik echt totaal. Een doosje paperclips of een complete inrichting. Het maakt Ronald niet uit. Elke klant is even welkom, hoe groot of hoe klein. Zelfs facilitaire producten als frisdrank, koffie en cup-a-soup bestel je bij EM Kantoorsystemen. Via de webshop, in één eenvoudige bestelprocedure, wel zo snel en efficiënt.

Klantvriendelijkheid staat daarbij voorop. EM Kantoorsystemen doet er alles aan voor hun klanten efficiënt in te kopen,een optimaal advies te geven en een hoge serviceverlening te beiden. Dankzij tips en uitleg over producten, duurzame werkplekken en inrichtingen leren klanten die duurzaamheid in het organisatieproces te realiseren.

Die klantvriendelijke manier van werken scoort. Op de site vraagt EM haar klanten constant naar de tevredenheid van de dienstverlening. Daar wordt veel en zeer positief op gereageerd.

Waar EM zeker mee scoort is hun vooruitstrevende en pro-actieve manier van marktbenadering. Geen simpele productcatalogus maar een levendige en vrolijke insteek van actiematig werken waardoor winkelen een feestje wordt. Zo ook hun huidige actie waarbij EM van elke bestelling een percentage van de omzet overmaakt naar de clubkas van een door de klant gekozen vereniging. Een hele BlauwZame insteek.

Dat BlauwZaam denken en doen heeft EM Kantoorsystemen verweven in haar onderneming. EM is partner van BlauwZaam en ondertekenaar van het Energieconvenant III waarmee zij, samen met collega-ondernemers, streeft naar aan forse daling van het energieverbruik.

Wilt u meer weten over bijvoorbeeld die actie waarmee u de clubkas van uw vereniging steunt, kijk op de site www.emleerdam.nl en neem contact op met Ronald Rietveld (ronald@emleerdam.nl).

Gerealiseerd project voor WebArchitects
Gerealiseerd project voor Brainbridge