Dag van de Duurzaamheid

10 oktober 2018 vindt de jubileumeditie Dag van de Duurzaamheid plaats.Deze tiende editie laat wederom zien dat BlauwZaam duurzaamheid belangrijk vindt. Dus doe mee! Organiseer ook een duurzame activiteit net als de duizenden andere particulieren, bedrijven, maatschappelijke organisaties en overheden. En geef je actie door aan info@blauwzaam.nl Dan zetten wij hem op de website. 

 

 

De Punt Arkel houdt open huis op Dag van de Duurzaamheid
Vanaf 10.00 uur zijn er proeverijen om het biologische & Fair Trade alternatief voor de dagelijkse boodschappen te laten ervaren. Om 10.10 uur start het Open Huis, voor een bezoekje aan het ecologische alternatief: Een seniorenwoning die van het gas af is. En vanaf 11.00 uur is er Open Tuin op Natuurtuin de Punt.

De toegang tot alle activiteiten is via Wereldwinkel de Punt Arkel, Schotdeuren 52, 4241 BS Arkel. Sluitingstijd: 17.00 uur. Parkeren is gratis. Een donatie in de giftenpot als tegemoetkoming in de kosten is welkom.

Fortes Technasium stakeholders event 

“Wat de wereld nu nodig heeft, is LEF en BRAINS.” De wereld en onze directe omgeving veranderen in een aldoor stijgend tempo, met technologie als belangrijkste motor. Wat staat ons te wachten? Wat kunnen bedrijven, overheden, instellingen en het Fortes Technasium doen om jongeren hierop voor te bereiden? 
Uitnodiging

 

 

 

 

 

16:00 – 19:00 Fortes Lyceum 
Wijdschildlaan 4207 EA  Gorinchem

Fortes Lyceum: Technasium