BLAUWZAAM SYMPOSIUM IV MET FEMKE HALSEMA

                  BLAUWZAAM SYMPOSIUM IV:
       09 OKTOBER 2014 IN HE PAND VAN UNIT4

(Stationspark 1000, Sliedrecht)

Op 9 oktober 20134 organiseerde BlauwZaam haar 4e symposium. Het programma was verrassend anders dan de vorige edities.

             WIJ HEBBEN HET LATEN ZIEN!

                 Duurzaam ondernemen is goed.
                 Duurzaam ondernemen is leuk.
                       En dát laten wij je zien.
                     Met plezier… veel plezier.


Een vaak gehoorde discussie binnen MVO is wat doen we/ze nu eigenlijk concreet? Vaak weten we het niet te benoemen. Soms is dat misschien ook best beperkt maar bedenk: alle beetjes helpen. Elk initiatief is een creatief proces dat bijdraagt aan duurzaamheid. En elk initiatief heeft de potentie in zich uit te groeien tot een succes. Het succes waarmee wij de Stichting BlauwZaam waardevol maken.

Onder aanvoering van Lennart Graaff, partner bij Bloc en dagvoorzitter, hebben wij laten zien wat er allemaal binnen BlauwZaam is gebeurd. "Companypride" dus. Op een geheel eigen wijze. En natuurlijk moedigden wij ondernemers en bestuurders van organisaties aan en motiveerden wij ze om door te pakken.

Daarom hadden wij met veel plezier Femke Halsema uitgenodigd, programmamaker, auteur en oud fractievoorzitter en politiek leider van GroenLinks. Zij nam ons mee in haar visie op duurzaam denken en doen. Zij wees op de verantwoordelijkheid in de keten. Zij vertelde meer over onze toekomst en die van onze kinderen. En zij zette ons aan om duurzaam te denken en te doen.

                      EN WIJ GAAN DOOR!

Met de ondertekening van het EnergieConvenant IV bijvoorbeeld.
Gedragen door de Gemeente Gorinchem en vorm gegeven door actieve ondernemers die het hart op een duurzame plek hebben zitten.

UNIT4: HARTELIJK BEDANKT

Het was een zeer geslaagd Symposium en dat hebben wij mede te danken aan de geweldige gastvrijheid van UNIT4, onze gastheer die dag. Niets was te veel en er hebben de hele middag en avond specialisten van UNIT4 klaar gestaan om onze mensen te helpen een werkelijk onvergetelijk evenement neer te zetten.

KLASSE EN BEDANKT!

FOTOIMPRESSIE

Peter Kraaijeveld heeft een inspirerende fotoreportage van het BlauwZaam Symposium IV gemaakt. Klik op de foto of deze link om die reportage te bekijken.

BLAUWZAAM SYMPOSIUM IV

Het thema: wat we hebben bereikt in 4 jaar tijd.

Van Femke: wat verdienen we met duurzaamheid.

Inschrijven: nu doen!

DEELNAME IS GRATIS VOOR PARTNERS VAN BLAUWZAAM

Schrijf nu alvast op waarom je duurzaam ondernemen belangrijk vindt. Wij maken daar een film van die je op je eigen site kan plaatsen.