Chemie en duurzaamheid gaan samen, ook in de Alblasserwaard!

Aad den Boer nodigt jullie namens de Maatschappelijke Commissie Lions-Alblasserwaard van harte uit om mee te luisteren en mee te doen in het gesprek met Rein Willems (oud President Directeur van Shell en oud senator van het CDA)

Eén keer per jaar wordt een Duurzaamheids thema avond voor de regionale ondernemers georganiseerd in Landvast in Alblasserdam. Bij de eerste gelegenheden ging het vooral over de vraag in hoeverre er met klimaat en leefomgeving echt iets aan de hand is, de bewustwording. Snel daarna zijn we met verschillende sprekers van verschillende achtergrond op zoek gegaan naar uitdagingen, rendement en duurzaamheid zouden niet meer zonder elkaar moeten en kunnen en elkaar versterken.

Deze keer hebben we de heer ir. Rein Willems bereid om ons mee te nemen in het thema “Chemie en Duurzaamheid, een contradictio in terminis” met als ondertiteling “Wat gaat er in het Rijnmondgebied gebeuren”?

Wij weten met elkaar dat de Alblasserwaard direct betrokken is op het Rijnmondgebied. Dus: Wat gaat er in de Alblasserwaard gebeuren?

Deze avond geeft ons allen de gelegenheid om met elkaar over ontwikkelingen in de wereld van de fossiele energiebronnen te spreken, een thema dat hoog op de Blauwzaam-kalender staat voor onze streek.

Een mooi voorbeeld uit de regio Alblasserwaard dat chemie en duurzaamheid samen gaan is de vernieuwing en versterking van onze Lekdijk

Als u onze gast wil zijn op deze thema avond, dan kunt u zich aanmelden via aanmelding@lions-alblasserwaard.nl

 

 

 

 

datum:              dinsdag 1 maart 2016

waar:                Cultureel Centrum Landvast, Haven 4, Alblasserdam

hoe laat:           20.00uur, zaal open vanaf 19.30

aanmelden:      aanmelding@lions-alblasserwaard.nl