Tommy verlaat na drie actieve jaren de Commissie Communicatie & PR. Tommy is marketing en communicatie medewerker van Lumeco uit Hendrik Ido Ambacht en vanuit die rol lang betrokken geweest bij Stichting BlauwZaam. 

I.v.m. een grote lijst aan verplichtingen en to do’s had hij helaas geen tijd meer over om zich in te zetten voor Blauwzaam. Lumeco zit zoals veel vergelijkbare installatiebedrijven al een tijdje in een sterke groeiperiode. Hierdoor krijgt het personeel er nog meer taken en verantwoordelijkheden bij. Wat dat betreft is het een mooie ontwikkeling voor Lumeco en voor Tommy.

Helaas betekent dit voor BlauwZaam dat een aantal andere activiteiten die ondernemers of personeelsleden vrijwillig en gratis voor ons deden gestaakt moeten worden. Tegelijkertijd kan het bestuur er begrip voor opbrengen en zijn we blij dat het economisch weer beter gaat. Het bestuur bedankt Tommy voor de wijze waarop hij als "broekie" heeft bijgedragen: fris, innovatief en actief. Een werknemer om trots op te zijn. 
Wij zien hem zeker nog terug in andere meetings, want Lumeco is zowel actief in het People Convenant als in het Convenant Circulair Ondernemen.