Inspiratiebijeenkomst voor de bouw (inclusief eten)

aanmelden: lees meer 

Uitnodiging

Hoe haalt u meer uit de markt? Welke trends zien we in de bouw en waar liggen de kansen voor de sector? Van Noord Accountants en Rabobank Vijfheerenlanden nodigen u uit voor een inspiratiebijeenkomst op donderdag 13 februari 2014.

 

 

 

Naar boven

 

Programma en locatie

Vanaf 16.00 uur bent u welkom op het kantoor van de Rabobank in Leerdam, Dr. Reilinghplein 2. Om 16.30 uur start het programma waarin drie sprekers hun ervaringen delen en trends en kansen bespreken.

Rond 19.30 uur sluiten we af en kunt u napraten onder het genot van een drankje en eenvoudige doch voedzame maaltijd.

 

 

 

Naar boven

 

Toekomst voor de bouw

Een goede toekomst voor de bouw in de Vijfheerenlanden door kennis over trends en ontwikkelingen te delen, kansen te bespreken en samen in gesprek te gaan. Dat is wat we met deze bijeenkomst willen bereiken.

Alle ondernemers die werkzaam zijn in de bouw of in een bouwgerelateerde onderneming zijn welkom op deze inspiratiebijeenkomst.

 

 

 

Naar boven

 

Sprekers

Drie specialisten delen hun ervaringen vanuit de dagelijkse bouwpraktijk:

Pieter Terlouw van Van Noord Accountants: "Vanuit onze praktijk zien we dat veel bouw- en bouwgerelateerde bedrijven worstelen met alsmaar afnemende orderportefeuilles. Er is veel onzekerheid en de financiële middelen raken op. In die situatie is het nuttig om na te denken over een nieuwe koers. Maar het is lastig om buiten de kaders te denken. Daarvoor is een seminar met andere ondernemers nuttig."

Aart Cooiman van FGH Bank (onderdeel Rabobank Groep) bespreekt de trends die hij in de praktijk tegenkomt. Daarnaast ziet Cooiman ook voldoende kansen voor de sector. "Het lijkt allemaal kommer en kwel: bedrijven krijgen moeilijk geld los van de bank. Maar er is vaak meer mogelijk dan gedacht. Zoek dus tijdig de dialoog met de bank."

Hans Stofberg is voorvechter van het 'Nieuwe denken' in de bouw. Op zoek naar positieve kansen in tijden van malaise besloot hij zich te richten op hergebruik van bouwmaterialen (circulaire bouw) en duurzaam bouwen.

 

 

 

Naar boven

 

Aanmelden

Tot vrijdag 7 februari kunt u zich aanmelden via rabobank.nl/vijfheerenlanden. U kunt ook gebruikmaken van de link 'lees meer'.

 

 

Lees Meer

 

 

Naar boven

 

Meer weten

Voor meer informatie of vragen kunt u terecht bij uw accountmanager of bij de afdeling Marketing, Communicatie en Coöperatie van Rabobank Vijfheerenlanden. Zij zijn bereikbaar via marketing@vijfheerenlanden.rabobank.nl of telefonisch via (0347) 35 78 80.

 

 

 

Naar boven

 

 

 

 

 

 

 

Inspiratiebijeenkomst voor de bouw

Datum:

13 februari 2014

Tijd:      

16.00

Plaats: 

             

Rabobank Leerdam 

Leerdam