duurzaamheidsmarkt Leerdam

12 oktober 2013: eerste duurzaamheidsmarkt Alblasserwaard-Vijfheerenlanden

Op zaterdag 12 oktober wordt op het Kerkplein in het centrum van Leerdam de eerste regionale duurzaamheidsmarkt gehouden. De gemeenten Giessenlanden, Leerdam, Molenwaard en Zederik hebben de handen ineengeslagen om deze markt te organiseren en aantrekkelijk te maken voor jong en oud.

Programma

Van 10.00 tot 15.00 uur kunt u op de markt terecht. Verschillende bedrijven en organisaties uit onze regio presenteren zich met hun stands op het Kerkplein van de Grote Kerk en in de Kerkstraat in Leerdam en laten u graag kennis maken met hun duurzame activiteiten, producten én aantrekkelijke aanbiedingen.  Denk hierbij aan thema’s zoals energiebesparing en -opwekking rondom de woning, schone mobiliteit, producten uit afval, biologisch voedsel, streekproducten, Fair trade enzovoorts.

Tijdens de markt zijn er optredens van de Leerdamse muziekgroep ‘Schiet Niet’ en de kinderen kunnen kijken naar Ridder Rommel en Prinses Hergebruik, uitgevoerd door ‘Aldo Theater’.

Uw ideeën en vragen over duurzaamheid kunt u kwijt bij uw wethouder tijdens speed-date momenten.

Aanmelden

 

Bent u ondernemer of produceert of verkoopt u een duurzaam product? Zet u zich in voor duurzaam ondernemen? Dan is dit uw kans om uw producten en/of diensten te promoten. Tot 15 september kunt u zich nog aanmelden door een mail te sturen naar j.bijkerk@leerdam.nl.   

Duurzaamheidsmarkt Leerdam

Datum:

 12 oktober 2013

Tijd:

10.00 - 15.00 

Plaats:

Leerdam Centrum

Type:

duurzaamheidsmarkt