Maak een wereldreis om de hoek

Wat biedt de natuur uw bedrijf en uw gezin? Hoe genieten uw medewerkers van de natuur? Wat kunnen we leren van de natuur? Wat is bruikbaar binnen uw bedrijf en thuissituatie? Hoe vullen we de “P van People” optimaal in?

Om sterk in werk en leven te staan, hebben we reflectie - rust en bezinning - nodig. Dat leidt tot nieuwe inzichten, loopbanen en innovaties. In het Groene Hart hebben we een prachtig stoer boerenlandschap met een eigen cultuur en natuur, waarin we diepe waarden kunnen vinden.

Jawel, onze natuur biedt uitdagende en inspirerende mogelijkheden voor mensen. Aspecten als rust, ruimte, reflectie, zelf ervaren en beleven, komen juist in dat landschap tot hun recht. Het ritme van de seizoenen, het werk op het land, de verhalen en natuurwaarden van het boerenlandschap herbergen krachtige metaforen, die ons helpen opnieuw te denken en te dromen.

Activiteiten voor ondernemers en werknemers

Op zoek naar inspiratie voor uw managers of medewerkers op de afdeling? Wij nemen u graag mee om de inspiratie van de natuur in de Alblasserwaard te ervaren en met elkaar te beleven. BlauwZaam staat voor bewust ondernemen vanuit het hart en met het oog op de toekomst.

Bekijk de activiteitenkalender >>

Op zoek naar ankers in duurzaam ondernemen

In de natuur ligt de basis waar het in duurzaamheid om draait. Benieuwd hoe de werkgroep hiermee bezig is?

Klik op deze link.