Lingeborrel in de Schildkamp Asperen

Het team van Hotel – Eventcenter De Schildkamp en Netwerken met een Knipoog nodigen je graag uit voor de feestelijke netwerkbijeenkomst @BorrelLinge. We vieren ons 1 jarig bestaan op 21 april!

Wij bieden op  21 april de mogelijkheid om onder het genot van een hapje en een drankje te netwerken en eventueel te speedmeeten bij Hotel-Eventcenter De Schildkamp, Leerdamseweg 44, 4147 BM Asperen.

Tijdens deze dertiende editie is er een speciaal, feestelijk programma waarbij we letterlijk diverse ondernemers maar ook een kunstenaar en een fotograaf een podium geven!    

We proosten gezamenlijk op het 1 jarig bestaan met ’n glas bubbels, aangeboden door het Deilse Wijnhuis. Van Daalen Beheer B.V. is de sponsor van de hapjes en er is een Schildkamp tour.
Ook zijn er dagschotels verkrijgbaar voor maar € 10,00.

Het programma is deze keer mogelijk gemaakt door de samenwerking met onderstaande ondernemers:

·        Fotografie, Marja Poldermans 
·        Entertainment, Mark van Veen & Crystal Blue
·        Deilse Wijnhuis
·        Van Daalen Beheer B.V.
·        Eyecab, communicatie & adviesbureau
·        http://websiteanalyse.nl/ 

Kortom, @BorrelLinge weer net even iets anders!

Bekijk hier het complete programma http://www.borrellinge.nl/events/event/programma-feestelijke-1-jr-bestaan-editie-21-april/

Netwerkmogelijkheden voor alle ondernemers (startend, gevestigd, klein of groot, werknemers,  ZZP-ers maar ook voor werkzoekenden), die in de regio hun business onder de aandacht willen brengen. Wil jij andere ondernemers ontmoeten, ideeën uitwisselen of nieuwe opdrachten binnenhalen? Dan ben je van harte welkom op dinsdag 21 april vanaf 17.00 uur bij Hotel- Eventcenter De Schildkamp.

Nieuw is onze samenwerking met Vrouw en haar Netwerk, die op de 3e dinsdag van de maand Workshops, Borrel & Learn organiseert bij Hotel – Eventcenter De Schildkamp.

Het complete programma, de foto's van de vorige twaalf edities en informatie over @BorrelLinge staan op de vernieuwde website www.borrellinge.nl Op de overzichtelijke website, ook op je smartphone goed te bekijken, naast informatie en foto's ook mogelijkheden om 24 uur per dag te netwerken!

Aanmelden voor de netwerkmeeting van 21 april is niet verplicht maar wel handig i.v.m. de hapjes en kan door je gratis aan te melden op @BorrelLinge, of door een mail te sturen naar info@borrellinge.nl

Wil je op een andere manier aan het programma deelnemen, ’n prijs voor de verloting sponsoren, je bedrijf/activiteit Pitchen in 1 minuut, de hapjes sponsoren of adverteren op www.borrellinge.nl dan horen we het graag.

We zien je komst graag tegemoet. Ook je collega's of relaties zijn van harte welkom bij @BorrelLinge.

Lukt het je niet om 21 april te komen dan vragen we je @BorrelLinge daar waar mogelijk is onder de aandacht te brengen. Bijvoorbeeld op eventuele andere netwerkmeetings die je bezoekt of deze uitnodiging door te sturen.

Met jouw steun groeien we verder en is het met meer en nieuwe netwerkers nog leuker en interessanter op @BorrelLinge.

Nieuwtjes;

Netwerken met een Knipoog op een andere locatie kan ook;

Donderdag 9 april @BorrelAalsmeer  http://www.borrelaalsmeer.nl/programma

Dinsdag 28 april @BorrelLisse  www.borrellisse.nl

 

Met vriendelijke groet,

Ralph Klaare, General Manager-De Schildkamp

Hans Busscher, Event Manager-@BorrelLinge