Invulling van de Participatiewet

De 99vanAlblasserwaard-Vijfheerenlanden is een netwerk van werkgevers uit de regio dat zich gaat bezighouden met inclusief werkgeverschap. Inclusief werkgeverschap wil zeggen: het invullen van de Participatiewet, het realiseren van (een deel van) de 100.000 garantiebanen uit het sociaal akkoord, invullen van social returnverplichtingen, etc.

De 99van is een landelijk initiatief van De Normaalste Zaak. Inmiddels zijn in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Haarlem en Maastricht 99van netwerken actief. In vijf andere regio’s is een netwerk in voorbereiding.

Door als werkgevers in de regio de invulling van de Participatiewet samen op te pakken, kunnen we gericht kennis en ervaring delen, elkaar inspireren, nieuwe vormen van samenwerken ontwikkelen en last but not least bouwen aan een doelgerichte samenwerking met o.a. het werkgeversservicepunt en Avres.

Op deze manier willen we straks als 99 werkgevers in de Alblasserwaard-Vijfheerenlanden (overheid en markt) laten zien dat we werk maken van een arbeidsmarkt, die ook toegankelijk is voor werkzoekenden met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt.?Graag nodigen we u uit om met ons mee te denken over en mee te doen met de 99vanAlblasserwaard-Vijfheerenlanden op donderdag 16 juni van 15:00 uur tot 17:00 uur bij: Hotel de Schildkamp?Leerdamseweg 44?4147 BM  Asperen.

Aanmelden graag via info@blauwzaam.nl