Opheffen werkgroep Transport & Logistiek

De werkgroep T&L is één van de eerste werkgroepen van BlauwZaam met mooie contacten en contactmomenten over het onderwerp “transport en logistiek”. Het laatste netwerkmoment in 2016 ging over BCTN in Alblasserdam. Een interessante bijeenkomst met de directie van dit overslagbedrijf. 
Het energieniveau om nieuwe activiteiten te ontwikkelen is sterk gedaald. Alle bedrijven zijn op een of andere manier met het begrip duurzaamheid aan de slag gegaan en leveren 

zo een positieve bijdrage aan een duurzaam bedrijfsleven binnen onze prachtige streek.

Een aantal bedrijven van deze werkgroep komen nu bij elkaar in de sector (sectorinitiatief) en ontwikkelen plannen voor brandstof reductie. 

Daarop heeft de werkgroep besloten om zich op te heffen. Het bestuur bedankt de werkgroepleden voor hun inzet en betrokkenheid. 

 

 

Waar het mee begint en... mee eindigt

Van A naar B. Het lijkt zo eenvoudig maar is zo essentieel aan het begin van de schakel. Elk doosje, elk pakketje moet op de plaats van bestemming komen. Daarvoor worden heel wat transportbewegingen uitgevoerd. Als we daarop bezuinigen, daar bewuster mee omgaan, dan zijn we echt BlauwZaam bezig.

Transport en Logistiek dreunt door in alle geledingen. Ruimte, energieverbruik, minder delfstoffen, prettiger werken en ga zo maar door. Daarbij moeten we uiterst realistisch zijn. Zuiniger zijn betekent niet altijd BlauwZaam. Elke transportbeweging moet weloverwogen ingezet worden.

Tips en Trucs van de werkgroep

Binnen de werkgroep Transport & Logistiek is een lijst gemaakt met tips en trucs die kunnen worden toegepast in deze sector. 

Benieuwd naar deze lijst? Klik op deze link.

Leden werkgroep Transport en Logistiek

De werkgroep transport en logistiek bestaat momenteel uit de volgende bedrijven: Korenet, den Hartog Transport, Kroon Transport, Autofood/Den Hartog bv, J.W. de Lange bv, Van der Vlist Zwaartransport,  Swijnenburg Transport, Vink Transport.

 

Werkgroep Transport & Logistiek bezocht Autofood/Den Hartog BV

De werkgroep bezocht Autofood/Den Hartog BV. Benieuwd naar diverse tips van Den Hartog BV? Klik op deze link

Personeelsdag Transport en Logistiek groot succes

Ondernemers van de BlauwZaam werkgroep Transport & Logistiek organiseerden een gezamenlijke medewerkersdag, waarbij onderlinge motivatie en uitwisseling van ervaring en kennis op het gebied van duurzaamheid centraal staan.

Geurt Mouthaan (HET KONTAKT)was erbij en zie zijn verslag

Bekijk de foto's