Verdiepingssessie projectgroep 'Waarde in de Waard' 16 november 2018

Op 16 november 2018 kwamen de bedrijven van de projectgroep 'Waarde in de Waard' weer samen voor een verdiepingssessie. In oktober hadden zij een creatieve sessie gehad waarin een heel aantal veelbelovende ideeën op tafel kwamen om een stap te zetten richting een circulaire bedrijfsvoering.

De verdiepingssessie van 16 november was erop gericht deze ideeën verder uit te werken en te concretiseren. Er is door de deelnemers weer hard gewerkt om concrete stappen te zetten naar een circulaire bedrijfsvoering. In drie rondes zijn de iD-kaarten uit de creatieve sessie tot in detail uitgewerkt tot tastbaar concept. Daarnaast is voor ieder concept een actielijst opgesteld en zijn taken verdeeld.

Alle deelnemers van de werksessie waren na afloop enthousiast over de aanpak. Arie Korevaar van Korenet zei: "Ik vind dit echt fijn, want ik heb soms gewoon een stok achter de deur nodig. Dit is echt resultaatgericht werken!" En Arie Pols van De Lek Beton was overtuigd van de slagingskans van het concept waaraan hij met Mourik Groot-Ammers heeft gewerkt: "Dit gaan we nu ook echt in gang zetten!"

Het project zelf is bijna afgerond. Op 16 januari 2019, tijdens de Week van de Circulaire Economie, vindt een inspiratiebijeenkomst plaats van 15:00-17:00 uur. Daar zullen de deelnemers aan 'Waarde in de Waard' hun circulaire concepten presenteren. Zet deze datum alvast in je agenda!