Transport activiteit

====================================

Leuke en leerzame dag voor medewerkers van BlauwZaam aangesloten transport bedrijven

BlauwZaam is een initiatief van ondernemers in de Alblasserwaard/Vijfherenlanden die zich bewust zijn van hun maatschappelijke verantwoordelijkheid. Bij een aantal ondernemers bestond de behoefte om kennis op het gebied van MVO te verkrijgen,  te delen en concreet zaken aan te pakken. Ondertussen zijn er meer dan 100 ondernemers verdeeld over diverse sectoren betrokken.

Eén van de sectoren is Transport & Logistiek. De ondernemers in deze sector zijn zich bewust van hun verantwoordelijkheid en nemen tal van maatregelen om uitstoot te verminderen, brandstof te besparen met als doel zo mens- en milieuvriendelijk mogelijk te werken. Medewerkers van transportbedrijven spelen hierin een cruciale rol. Daarom organiseren de ondernemers van de BlauwZaam werkgroep Transport & Logistiek een gezamenlijke medewerkersdag. Waarbij onderlinge motivatie en uitwisseling van ervaring en kennis op het gebied van duurzaamheid centraal staan.

Deze leuke en leerzame dag staat bol van activiteiten: er zijn diverse trainingen waaronder nascholing voor chauffeurs (code 95), er is duurzaam materieel te zien zoals een hybride kraan, demo vrachtwagens etc, er is ruimte voor kennisoverdracht, paneldiscussies en aandacht voor duurzaamheid in het dagelijkse leven.   

De dag is alleen toegankelijk voor alle medewerkers van de deelnemende bedrijven: Den Hartog b.v./Autofood, Korenet, Van der Vlist Transportgroep, Swijnenburg Transport, Kroon Transport, Vink Transport, C.M. Baars & Zn. en J.W. de Lange.  Totaal zullen er meer dan 100 medewerkers mee doen aan deze dag.      

Meer informatie?
Martin de Winter 06-53900709
Lennard Eijkelenboom 06-44552785