Blauwzaam Cafe: duurzame mobiliteit

BlauwZaam Café is een gezellige avond waarin ondernemers  en andere shareholders aan de discussietafel met elkaar in gesprek gaan over duurzaamheid. Hierbij komt in ieder BlauwZaam Café een ander actueel onderwerp aanbod, dit keer: Mobiliteit.   

Mobiliteit is bij veel organisaties van wezenlijk belang maar ook een fikse kostenpost en bovendien milieubelastend. Houdt het ondernemers en ondernemende organisaties bezig

We zien enerzijds trends zoals het nieuwe werken die erop wijzen dat de behoefte aan mobiliteit wordt verminderd. Anderzijds is er de opkomst van vele nieuwe initiatieven zoals Blablacar en Taxi Abel. Deze initiatieven hebben één ding gemeen: ze passen in de deeleconomie. Wat betekent dit

Transport van goederen neemt nog altijd toe. En dat blijft ook zo. Wat ook zeker is, is dat autorijden en wegtransport de komende 5 jaar sneller zullen veranderen dan in de gehele afgelopen 50 jaar. ICT gaat hierbij een belangrijke factor zijn. En dan zijn we ook nog bezig om rijden steeds meer brandstofefficiënt te maken.

Is er een visie op de mobiliteit van de toekomst? Spelen ondernemers erop in? Dat en vele andere vragen komen aan bod in het 3e BlauwZaam Café. 

Datum:      17 februari

Hoe laat     20.00 uur

Waar:         in de Til te Giessenburg.