MVO workshops in Dordrecht, concreet aan de slag

 

Wilt u als MKB’er concreet aan de slag met maatschappelijk verantwoord ondernemen, meer diepgang over het thema en op een systematische manier MVO in uw bedrijfsvoering integreren, dan is deze bijeenkomst zeker wat voor u! 

Na het volgen van de workshops weet u

• wat MVO inhoudt; 

• wat het u kan opleveren; 

• welke stappen u kunt doorlopen om MVO te implementeren; 

• hoe u uw stakeholders en medewerkers kunt betrekken bij MVO. 

Daarnaast heeft u een start gemaakt met het formuleren van een MVO beleid/actieplan dat beoordeeld wordt door een professional. Bovendien ontvangt een van de deelnemende bedrijven n.a.v. de workshops extra exposure. Wat dit precies inhoudt, hoort u tijdens de eerste bijeenkomst. 

René Schoenmakers van WTH Vloerverwarming en -koeling en Mayke Reijers van QualityMasters verzorgen het inhoudelijk deel van de workshop. Gespreksleiders zijn Conny Taheij en Jan de Keizer. Namens de Rabobank Drechtsteden wordt de accommodatie en catering aangeboden. 

Kosten: gratis voor Vrienden van Nudge Drechtsteden, niet leden betalen 100 euro (excl. BTW) voor de twee workshops. Wordt u voor de workshop lid van de Vrienden van Nudge Drechtsteden, dan betaalt u niets. Meer informatie hierover via thirza@nudge.nl. Betaling uiterlijk 19 april op rekeningnummer 198524145 (IBAN NL47 TRIO 0198 5241 45) t.n.v. Nudge MVO workshop. 

Datum:

23 april (workshop 1)

   4 juni (workshop 2)

 

Tijd:

Inloop 15.30 uur, start 16.00 uur, einde uiterlijk 20.30 uur  

Plaats:

Sporthal DeetosSnel/Volhuis, Vorrinklaan 202 3317 KZ  Dordrecht

Type:

Aanmelden voor vrijdag 19 april, max. 2 personen per bedrijf. Let op, er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus meld u snel aan via thirza@nudge.nl. Deelnemers geven zich voor beide workshops op. 

Interesse