Aanmelden voor het BlauwZaam Symposium VIII

Datum: 25 oktober 2018, vanaf 12:30 uur
Locatie: Wellantcollege De Bossekamp, Ottoland

Om je aan te melden voor het BlauwZaam Symposium VIII van 25 oktober 2018 verzoeken wij je het formulier op deze pagina in te vullen en te verzenden.

Iedere deelnemer dient zich persoonlijk aan te melden! Wel kan je een tweede deelnemer van je bedrijf of organisatie via hetzelfde formulier opgeven. 

Kosten

De kosten voor deelname bedragen € 98,50 (excl. BTW) per persoon. Elke extra deelnemer van dezelfde organisatie betaalt slechts: € 55,00 (excl. BTW). 

Ben je partner van BlauwZaam, dan is deelname aan het Symposium VIII voor één persoon gratis. Wij verzoeken je wel vriendelijk het deelnameformulier in te vullen en te verzenden.

Alleen volledig ingevulde aanmeldingen garanderen een toegangsbewijs.

De factuur ((indien van toepassing)) voor deelname aan het Symposium VIII wordt je per mail toegestuurd. 

DUS KOSTEN (EXCL. BTW):
- DEELNAME EERSTE PERSOON EURO 98,50
- DEELNAME ELKE EXTRA PERSOON EURO 55,00
- DEELNAME PARTNER VAN BLAUWZAAM:
  GEEN KOSTEN

WORD PARTNER VAN BLAUWZAAM:
gratis deelname aan het Symposium en je steunt meteen de stichting door jaarlijks een bijdrage van € 250,00 te betalen

Deelnemen aan Symposium VIII en BlauwZaam is de stichting steunen. De ideale combinatie dus en een uniek aanbod:

Wanneer ben je BlauwZaam partner:
Wanneer je met je organisatie BlauwZaam jaarlijks financieel steunt. De jaarlijkse bijdrage voor partners bedraagt € 250,00 exclusief BTW. Wat je daar allemaal voor terugkrijgt (zoals gratis deelname aan het jaarlijkse Symposium) lees je op de pagina “Partners” op de BlauwZaam website.?

Het aanbod:
Wanneer je deelneemt aan het BlauwZaam Symposium VIII (€ 98,50 excl. BTW) bieden wij je het partnerschap voor de rest van 2018 gratis aan. Je wordt dan, tot wederopzegging, direct en voor de komende jaren partner van BlauwZaam en ontvangt pas in 2019 je eerste “partnerschapfactuur”.

Waarom Partners:
De Stichting BlauwZaam bouwt met haar betalende partners aan een regionaal, professioneel duurzaam netwerk en kennisplatfom. Kennis- en netwerkbijeenkomsten zoals het Symposium worden gratis aangeboden aan de BlauwZame partners. Met je partnerschap bouw je mee aan onze duurzame regio.

- LEES HIER ALLES OVER HET BLAUWZAAM PARTNERSCHAP -

Aanmeldformulier

Aanmelding Symposium
Akkoordverklaring*